SR EN

Brinemo o vašem
domu od 1997.

Sa ponosom možemo reći da je kontinuiran fokus na potrošača kroz ponudu kvalitetnih proizvoda, učinio da naši brendovi AXEL i BIOBELL postanu sastavni deo svakog domaćinstva. Naše proizvode izdvajaju vrhunski kvalitet, najnovija tehnologija, širok asortiman i briga o ekologiji. Upravo je ta kombinacija savršenog kvaliteta i rezultata i odgovornosti prema ljudima i okolini doprinela još boljim proizvodima, tehnološkim rešenjima i zajedničkom razvoju.

U okviru fabrike smo razvili laboratoriju u kojoj se savremenim metodama obavlja kontrola osnovnih parametara kvaliteta sirovina, međuproizvoda i gotovih proizvoda. Takođe, koristimo usluge akreditovanih laboratorija, kao i drugih relevantnih institucija u Srbiji koje se bave ispitivanjem kvaliteta proizvoda kućne hemije, kao i akreditovanih laboratorija za ispitivanje mikroklime i drugih parametara koji definišu kvalitet uslova rada u našim proizvodnim pogonima.

Naše sedište je u Beogradu, a proizvodni kompleks se nalazi u Vranjskoj Banji. U proizvodnom pogonu, od preko 2000 m2, se proizvode i pakuju tečni detergenti i detergenti u prahu.

Vredimo zajedno

Preduzeće je dostiglo zdrav i stabilan razvoj baziran na temeljima profesionalizma, znanja i kvaliteta svojih zaposlenih. U odnosu među zaposlenima smo izgradili atmosferu poverenja, podrške i poštovanja u kojoj svi mogu da se iskažu i doprinesu uspesima preduzeća. Dobri međuljudski odnosi u kompaniji i van nje su jedan od stubova našeg poslovanja.

Pitanje životne
sredine je i naše

Preduzeće je posvećeno poštovanju principa održivog razvoja pri donošenju poslovnih odluka. Zadatak svih zaposlenih je da stalno rade na smanjenju negativnih uticaja poslovnih aktivnosti na prirodnu sredinu.

SIMCHEM podstiče inicijative i odgovorno ponašanje u vezi sa životnom sredinom i sprečavanjem njene degradacije.

Da vas upoznamo

Axel i BioBell su rezultati našeg rada. Pokrivaju kompletnu liniju proizvoda za održavanje čistoće i higijene domaćinstava, kao i za održavanje, pranje i omekšavanje rublja.

BioBell

SAZNAJ VIŠE

Robne marke

Od 2009. godine SIMCHEM počinje da proizvodi robne marke za vodeće trgovinske lance u Srbiji. Prepoznati smo kao pouzdan partner trgovinskih lanaca i zajedničkim snagama stvaramo proizvode za održavanje kompletne higijene i čistoće doma, kao i tečne detergente za pranje rublja. Ponosni smo na to što se privatne robne marke koje proizvodimo izdvajaju po izuzetnom kvalitetu.