SR EN

AXEL Sgrasso 750 mL + AXEL Glass 750 mL

Koncentrovano tečno sredstvo za odmašćivanje sa raspršivačem 750 mL + Sredstvo za čiščenje staklenih površina sa raspršivačem 750mL

Axel Sgrasso potpuno otklanja ostatke masnoće, prodirući i u najotpornije naslage. Efikasno čisti roletne, baštenske garniture, bicikle, radijatore, a naročito je značajan za čišćenje u kuhinji, i to:
rerni, ringli, šerpi, radnih površina, delova aspiratora, roštilja, pločica, kao i svih ostalih mesta na kojima se taloži masnoća.
Uputstvo za upotrebu: Naprskajte Axel Sgrasso na površinu koju želite da očistite. Sačekajte nekoliko trenutaka, pređite vlažnom krpom, isperite i izglancajte suvom krpom. Kod čisćenja rerni, ovaj postupak ponovite na temperaturi od 50° do 60°C. Za otpornije nečistoće, potopite delove (filtera, aspiratora…) u 10% rastova na nekoliko sati. Nakon toga isperite.

Axel Glass, zahvaljujući svojoj novoj formuli, uklanja nečistoće i čini blistavim sve staklene površine (staklo, ogledala, staklene površine u automobilima…).
Istovremeno, zbog pristupa nano zaštitnih čestica, površine duže ostaju čiste i na njima se manje kondenzuje vodena para.
Uputstvo za upotrebu: Naprskajte Axel Glass direktno na površinu koju čistite i obrišite krpom. Za posebno visok sjaj možete izglancati mekanom čistom krpom.

Transportno pakovanje: 6 komada; kartonska kutija

Slični proizvodi